Utbildare

Susanna Davidsson

Beteendevetare, mental tränare och certifierad coach

Mental Ridning drivs av Susanna Davidsson som är beteendevetare, mental tränare, certifierad coach samt författare av självutvecklingsutbildningen Tänk dig fri. Susanna har många års erfarenhet av att coacha och utbilda människor, och brinner för att hjälpa personer att ta fram sin dolda potential så att de kan prestera och må långt mycket bättre än de trodde var möjligt.

Susanna har haft hästar runt sig hela livet. Sin första ponny fick hon som fyraåring och hon har genom åren medverkat på otaliga utbildningar och cliniqs i hästhantering, hästpsykologi och ridning. Hon är certifierad Mental Health person och Equine Specialist genom the Equine Assisted Growth and Learning Accociation och arbetade i flera år med att använda hästar i terapi och utveckling av människor och hon är även instruktör i Logisk ridning. Susanna vidareutvecklar sig regelbundet både inom det personliga planet och genom att träna för olika häst- och ridinstruktörer. 

Mental Ridning har sin utgångspunkt i Tänk dig fri, ett program för självutveckling och mental träning som baseras på forskning kring mänskliga framgångsfaktorer. Programmet är designat för att ta dig från där du är idag, till dit du vill vara genom att först identifiera dina mål och därefter finna vägen till dem.

Med Mental Ridning i din hand kan du nå varthelst du än önskar nå, så länge du är villig att arbeta för det. Vi ger dig verktygen du behöver. Vad är du villig att göra för att nå dit dina drömmars mål?

Om Mental RidningMental Ridning erbjuder utbildningar i mental träning och personlig utveckling för ryttare, online och live, med och utan häst. Vi håller också föreläsningar och cliniqs. Varmt välkommen hit!

Få våra senaste nyheter, tips och erbjudanden!

© Mental Ridning - Coaching för ryttare - Utvecklad av Fyra Punkter.