Registrera konto

Att registrera sig är enkel. Fyll bara i fälten nedan så skapar vi ett konto till dig på nolltid.

Kontouppgifter

Profilinformation

Namn (obligatoriskt)

Detta fält kan ses av: Alla Ändra

Vem kan se detta fält?
Stäng
Var är du bosatt?

Var bor du?

Detta fält kan ses av: Alla Ändra

Vem kan se detta fält?
Stäng
Beskrivning

Berätta lite om dig

Detta fält kan ses av: Alla Ändra

Vem kan se detta fält?
Stäng

Regler & Villkor

Mental ridning köpvillkor

Pris

Pris på sidan anges i SEK. Moms ingår med 25 % om inget annat anges.

Köpvillkor & betalning

Efter att du registrerat ett konto på sidan kan du anmäla dig till vår onlinekurs i mental träning. När du anmäler dig får du en mailbekräftelse på din anmälan. Inom 2 arbetsdagar kommer du att släppas in i kursen och då även få en faktura vilken du betalar kursen med. Du kommer att ha tillgång till onlinekursen i ett år.

Leveransvillkor

Du får tillgång till onlinekursen samtidigt som vi sänder dig din faktura. Kursen är webbaserad och består av fem lektioner och du ägnar med fördel en vecka åt varje lektion innan du går vidare. Kursen består av text, videos att titta på eller lyssna till samt frågor att skriva svar på.

Teknikkrav

Ni behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling
Mental Ridning reserverar sig för problem gällande kunds internetuppkoppling eller liknande tekniska problem som ligger utanför Mental Ridnings hemsida.

Ångerrätt

Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från ditt betalningsdatum. För att utnyttja din ångerrätt krävs dock att du inte har börjat att använda tjänsten. I detta sammanhang anses tjänsten påbörjad när du har loggat in på ditt webbkurs-konto. Är detta gjort kan du inte hävda ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Jag håller med era Regler & Villkor

Om Mental RidningMental Ridning erbjuder utbildningar i mental träning och personlig utveckling för ryttare, online och live, med och utan häst. Vi håller också föreläsningar och cliniqs. Varmt välkommen hit!

Få våra senaste nyheter, tips och erbjudanden!

© Mental Ridning - Coaching för ryttare - Utvecklad av Fyra Punkter.