”… och det här var bra, för att…”

En av människans mest kraftfulla mentala förmågor är att vi har möjlighet att välja vad vi tänker på. När vi verkligen koncentrerar oss kan vi ta kontroll över sinnet och styra det EXAKT dit vi vill. Ändå fastnar vi lätt i tankar som är negativa eller som får oss på dåligt humör.

Nästa gång något ”negativt” händer dig, testa att lägga till frasen ”… och det här var bra, för att…” efter det som hänt. Det kan hjälpa dig att byta fokus till att leta upp det som var bra med händelsen, eller till att börja fokusera på vad du lärde dig av det som inträffade.

Detta kan användas, inte bara inom ridningen, utan på alla områden i livet. En av de mest inspirerande tillämpningar av detta som vi hört, var av en kvinna vars man är döende i cancer. Hon berättade att hon tack vare mannens sjukdom lärt sig att verkligen uppskatta vart enda ögonblick hon får tillsammans med honom, att hon på grund av situationen är tacksam för varje dag och varje minut de får tillsammans.

Vi skulle vilja uppmuntra dig att börja använda den här frasen när du inser att du hamnat i en negativ tankebana, och se hur detta byte av synsätt kan påverka dig och din dag.

Lycka till!

0 svaren på ""... och det här var bra, för att...""

Lämna ett meddelande

Om Mental RidningMental Ridning erbjuder utbildningar i mental träning och personlig utveckling för ryttare, online och live, med och utan häst. Vi håller också föreläsningar och cliniqs. Varmt välkommen hit!

Få våra senaste nyheter, tips och erbjudanden!

© Mental Ridning - Coaching för ryttare - Utvecklad av Fyra Punkter.