Mental träning självstudiematerial – Tänk dig fri

Genom Mental ridnings självstudiematerial Tänk dig fri ges du en modell som hjälper dig förstå hur du funkar, och varför du funkar så. Genom Tänk dig fri lär du dig vad som styr det du tänker, känner och gör, och du får även verktyg till att själv styra ditt mående, dina resultat och därmed också ditt liv.

Tänk dig fri är uppbyggt i elva pedagogiska, kärnfulla och inspirerande kapitel designade så att du steg för steg kan tänka dig fri från de begränsningar som du eller andra satt över vem du är och vad du är kapabel att åstadkomma. Utbildningen är skapad så att du kan lägga fokus på precis det som du just nu gynnas mest av att förändra. Utöver att utvecklas som ryttare och hästmänniska får du världens chans att också utvecklas som människa. Genom utbildningen utvecklar du din förståelse för områden som kommunikation, relationer, ledarskap och känslor, allt för att ditt liv både med och utöver hästarna ska kunna utvecklas precis så som du vill ha det.

Tänk dig fri är en självutvecklingskurs som du kan genomgå på egen hand eller handledas genom av en coach. Materialets alla elva moduler består av text att läsa eller lyssna på (alla texter finns inlästa på ljudfil) samt frågor att reflektera kring och skriva svar på. Till flera kapitel finns också visualiserings- och reflektionsövningar på ljudfil.

Nedan följer en inblick ur några av bokens kapitel:

Tänk tankar som lyfter

Ta kontroll över ditt sinne och därmed dina tankar och känslor för att kunna skaka av dig negativa händelser och fylla sinnet med peppande tankar.

Lös tidspusslet

Varför finns det aldrig tid nog för att hinna med hästarna och ha ett rikt liv vid sidan om? Få konkreta tips på hur du får gjort det som är viktigt för dig.

 

Prestationskrav

Lär dig hur du är nöjd med dig själv oavsett hur du har presterat. På köpet kommer minskad nervositet, ökad avslappning och mer fokus.

Drömmar som inspirerar

Hitta det där kittlande målet som får dig att studsa ur sängen på morgonen. Sätt ditt drömmål och börja utnyttja all den potential du har inom dig.

Lyft din självbild

Genom medvetna strategier omformar vi din självbild till en version där du tror på dig själv, ditt värde och din förmåga, oavsett tävlingsresultat, konkurrenter eller tidigare misslyckanden.

Rätt attityd

Din attityd är kraftfull – den styr hur du själv mår och även hur din omgivning och dina hästar mår. Lär dig att styra attityden för att må och prestera i harmoni med dig själv och din häst.

Övervinn din rädsla

Rädsla, oroa och olustkänslor får oss att vilja backa undan från utmaningar och hindrar oss från att växa. Vi ger dig redskap för bemästra rädslan och våga spränga rädslans barriärer. 

Om Mental RidningMental Ridning erbjuder utbildningar i mental träning och personlig utveckling för ryttare, online och live, med och utan häst. Vi håller också föreläsningar och cliniqs. Varmt välkommen hit!

Få våra senaste nyheter, tips och erbjudanden!

© Mental Ridning - Coaching för ryttare - Utvecklad av Fyra Punkter.