Föreläsningar och cliniqs

Är du och en grupp människor nyfikna på Mental Ridning eller mental träning för ryttare finns möjlighet att boka oss för föreläsningar, workshops och cliniqs. En föreläsning är ofta en bra introduktion om ni vill veta mer om konceptet och hur det skulle kunna hjälpa er, innan ni eventuellt går vidare med mer djupgående kurser. Vi anpassar innehållet i föreläsningarna utifrån era intressen och behov, exempel på teman vi brukar beröra är nervositet vid tävling, prestationsångest, höga krav på sig själv och att påverkas mindre av andas åsikter och beteenden. Föreläsningen varvas vid önskemål med frågeställningar ni får arbeta vidare med själva eller i grupp. Kontakta oss för att inleda en dialog om vad vi skulle inspirera och assistera er!

För er som redan har träffat oss eller som vill gå direkt in på en djupare förståelse finns möjlighet att boka cliniqs eller livekurser med oss. Dessa kan sträcka sig över en eller flera dagar och här kombinerar vi föreläsningar, reflektionsövningar, kroppsmedvetenhet och rid- eller markbaserade lektioner tillsammans med era hästar. Kontakta oss för fler detaljer kring upplägg och priser!

 

Boka Föreläsningar & Cliniqs!

Kontakta oss för mer information eller för att boka en Föreläsning eller Cliniqs.
Du kan även göra det genom att fylla i formuläret nedan!

Om Mental RidningMental Ridning erbjuder utbildningar i mental träning och personlig utveckling för ryttare, online och live, med och utan häst. Vi håller också föreläsningar och cliniqs. Varmt välkommen hit!

Få våra senaste nyheter, tips och erbjudanden!

© Mental Ridning - Coaching för ryttare - Utvecklad av Fyra Punkter.